Αγαπητοί γονείς,

Όπως όλα τα όμορφα -αλλά και τα άσχημα- πράγματα έχουν κάποια στιγμή ένα τέλος, έτσι και το φετινό Summer Camp, έφθασε στο τέλος του.

Πιστεύω πως όλοι εμείς στην Ομάδα του Camp, έτσι και τα παιδιά, είχαμε αρχίσει να συνηθίζουμε αυτή την όμορφη καθημερινότητα, που ξεκινούσε με την υποδοχή των -αγουροξυπνημένων- παιδιών κάθε πρωί και συνεχιζόταν με την γεμάτη σε ενέργεια ημέρα που τα ίδια αντανακλούσαν.

Το σίγουρο είναι ότι καταφέραμε για 7η συνεχή χρονιά, να προσφέρουμε στα παιδιά στιγμές ξεγνοιασιάς, ασφάλειας, παιγνιδιού αλλά και γνώσης και επαφής με ερεθίσματα που διευρύνουν το γνωστικό τους πεδίο! Τα παιδιά συνεργάσθηκαν, γνώρισαν νέους φίλους και καλλιέργησαν -μέσα από μια ποικιλία δράσεων- τις ιδιαίτερες δεξιότητες που κάθε παιδί διαθέτει. Αυτή η διαδικασία κοινωνικοποίησης των παιδιών μέσα από βιωματικές δράσεις, βοηθά τα παιδιά να γνωρίσουν ακόμα καλύτερα τον εαυτό τους, τις ικανότητες τους, να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση τους, τα όρια τους. Και γιατί όχι, να τα ξεπεράσουν!

Εμείς πιστεύουμε ότι κάθε παιδί είναι μοναδικό και αξιαγάπητο γι’ αυτό ακριβώς που είναι. Η εκπαιδευτική μας προσέγγιση, έγγυται στο να βοηθήσουμε κάθε παιδί να εξελίξει τον δικό του εαυτό, τις δικές του μοναδικές δεξιότητες, και να βρει σιγά σιγά τον δικό του δρόμο που το κάνει ευτυχισμένο. Έτσι λειτουργούμε μέσα στο Summer Camp όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά έτσι λειτουργούμε και στο σχολείο μας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την συμμετοχή σας. Από όλους έμας, ευχές για ένα όμορφο και ασφαλές Καλοκαίρι με πολύ αγάπη σε εσάς και την οικογένεια σας.

Με εκτίμηση,
Παύλος Μουρδουκούτας
και η Ομάδα του Camp
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ

Συνεχίζουμε και φέτος το πρόγραμμα «θερινών δραστηριοτήτων». Το καλοκαίρι είναι η εποχή της χαράς και του παιχνιδιού για τα παιδιά. Γι’ αυτό σχεδιάσαμε το πρόγραμμα Summer Camp, με κύριο στόχο τα παιδιά 6-12 ετών να απασχολούνται ευχάριστα και δημιουργικά, μέσα από προγράμματα άθλησης, βιωματικής μάθησης και δημιουργικής δράσης αλλα και επαφής με την φύση!
Οι εκπαιδευτικοί μας με τη συνεργασία της “4e project” και του Αθλητικού Συλλόγου «Δράση & Δύναμη», μελέτησαν την κάθε λεπτομέρεια, προκειμένου τα προγράμματα αυτά να είναι ευέλικτα και ευχάριστα, να γίνονται κυρίως στη φύση, αλλά και να αναδεικνύουν τα χαρίσματα κάθε παιδιού.
Το ημερήσιο πρόγραμμα διαρκεί από 9.00 πμ – 16.00 μμ. Ώρα προσέλευσης: 8:00 - 9:00 π.μ., ώρα αναχώρησης: 16:00 μ.μ.. Τα παιδιά παραλαμβάνουν/παραδίδουν από/στο σπίτι τα ιδιωτικά σχολικά μας λεωφορεία. Τα παιδιά τρώνε δεκατιανό και φαγητό που φέρνουν απ' το σπίτι. Υπάρχει επιλογή δεκατιανού ή/ και φαγητού από επιλεγμένο menu με extra χρέωση. Το «Summer Camp» διαρκεί 4 ανεξάρτητες εβδομάδες με διαφορετική θεματολογία κάθε εβδομάδα, ώστε το παιδί να γνωρίζει καινούρια πράγματα κάθε φορά. Κάθε εβδομαδιαίο πρόγραμμα είναι διαφορετικό σε θεματολογία και αποτελείται από:
Δημιουργικές δραστηριότητες με ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (2ημ.) και μαθήματα ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ “εντός” σχολείου.
ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ δραστηριότητες “εκτός” (2 ημ.) στο ΟΑΚΑ & στον ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟ ΟΜΙΛΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (στίβος, παιγνίδια, κολύμβηση σε πισίνα και …Ιστιοπλοΐα σε ανοικτή θάλασσα!!!).
Δραστηριότητες στο ΔΑΣΟΣ (1 ημ.) με πεζοπορία, προσανατολισμό, κηπουρική, στον Βοτανικό Κήπο και ορεινή ποδηλασία, δενδροαναρρίχηση και τοξοβολία στο Κτήμα Τατοΐου!!!
εβδομάδα
20 Ιουν. – 24 Ιουν.
εβδομάδα
27 Ιουν. – 1 Ιουλ.
εβδομάδα
4 Ιουλ. – 8 Ιουλ.
εβδομάδα
11 Ιουλ. – 15 Ιουλ.

KOΣTOΣ

130€ για 1 Εβδομάδα
250€ για 2 Εβδομάδες
370€ για 3 Εβδομάδες
480€ για 4 Εβδομάδες
Στα αδέρφια γίνεται έκπτωση 5%
Στο κόστος περιλαμβάνονται τα παρακάτω:

  • Συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες και τα προγράμματα
  • Ασφάλιση ατυχήματος
  • Υλικά και εξαρτήματα ρομποτικής
  • Όλα τα αναλώσιμα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν στις κατασκευές των παιδιών
  • Καπελάκια και αναμνηστικά δώρα/δημιουργίες
  • Όλες οι μεταφορές με τα σχολικά μας λεωφορεία
Στόχος μας είναι να μεταδώσουμε στα παιδιά τις μοναδικές αξίες, αλλά και την εμπειρία που προσφέρει η επαφή με τη δημιουργική τους πλευρά και με την ενασχόληση με τον αθλητισμό. Να τους δώσουμε την ευκαιρία να χαρούν την παρέα με συνομήλικους σ’ ένα ελεγχόμενο περιβάλλον.