Αγαπητοί γονείς,

Μελετήσαμε την κάθε λεπτομέρεια, προκειμένου τα φετινά προγράμματα να είναι ενδιαφέροντα, ευχάριστα και εκπαιδευτικά και να αναδεικνύουν τα χαρίσματα και τις δεξιότητες κάθε παιδιού.

Γι’ αυτό -όπως πάντα- δώσαμε έμφαση στην εξωστρέφεια του προγράμματος, την ποικιλία με εναλλαγή δράσεων καθημερινά και σε διαφορετικά μέρη, καθώς και στον αθλητικό του χαρακτήρα.

Στόχος μας είναι να μεταδώσουμε στα παιδιά τις μοναδικές αξίες της κοινωνικοποίησης και την εμπειρία που προσφέρει η επαφή με την δημιουργική τους πλευρά. Να τους δώσουμε την ευκαιρία να χαρούν την παρέα με συνομηλίκους σ’ ένα ελεγχόμενο περιβάλλον, μαθαίνοντας ταυτόχρονα με τρόπο βιωματικό!

Συμπερασματικά, μπορούμε να διαβεβαιώσουμε τους γονείς ότι στις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού, τα παιδιά θα ζήσουν ευχάριστες και δροσερές στιγμές χαράς και δημιουργίας!!!

Με εκτίμηση,
Παύλος Μουρδουκούτας
και η Ομάδα του Camp
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ

Το ημερήσιο πρόγραμμα διαρκεί από 9.00 πμ – 16.00 μμ. Ώρα προσέλευσης: 8:00 - 9:00 π.μ., ώρα αναχώρησης: 16:00 μ.μ.. Τα παιδιά παραλαμβάνουν/παραδίδουν από/στο σπίτι τα ιδιωτικά σχολικά μας λεωφορεία. Δεκατιανό και φαγητό φέρνουν τα παιδιά σε taper, όπου μπαίνουν στο ψυγείο και το μεσημέρι τα θερμαίνουμε. Εναλλακτικά μπορείτε να παραγγείλετε φαγητό από menu εβδομάδος, με έξτρα χρέωση. Θα λάβετε νεότερη επικοινωνία έγκαιρα ΠΡΙΝ την έναρξη του Camp (ώρα παραλαβής).

Το «Summer Camp» διαρκεί 4 ανεξάρτητες εβδομάδες με διαφορετική θεματολογία κάθε εβδομάδα, ώστε το παιδί να γνωρίζει καινούρια πράγματα κάθε φορά.

Έχουμε 2 ηλικιακά groups Χ24 άτομα (Νήπια-Β΄Δημ. & Γ΄Δημ.-ΣΤ΄Δημ.).
Δημιουργικές δραστηριότητες με ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (2ημ.) και μαθήματα ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ “εντός” σχολείου.
ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ δραστηριότητες “εκτός” (2 ημ.) στο ΟΑΚΑ & στον ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟ ΟΜΙΛΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (στίβος, παιγνίδια, κολύμβηση σε πισίνα και …Ιστιοπλοΐα σε ανοικτή θάλασσα!!!).
Δραστηριότητες στο ΔΑΣΟΣ (1 ημ.) με πεζοπορία, προσανατολισμό, κηπουρική, στον Βοτανικό Κήπο και ορεινή ποδηλασία, δενδροαναρρίχηση και τοξοβολία στο Κτήμα Τατοΐου!!!
εβδομάδα
17 Ιουν. – 21 Ιουν.
εβδομάδα
24 Ιουν. – 28 Ιουν.
εβδομάδα
1 Ιουλ. – 5 Ιουλ.
εβδομάδα
8 Ιουλ. – 12 Ιουλ.

KOΣTOΣ

Παρακαλούμε δείτε το επισυναπτόμενο φυλλάδιο για το Camp.

Στο κόστος περιλαμβάνονται τα παρακάτω:

  • Συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες και τα προγράμματα
  • Ασφάλιση ατυχήματος
  • Υλικά και εξαρτήματα ρομποτικής
  • Όλα τα αναλώσιμα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν στις κατασκευές των παιδιών
  • Καπελάκια και αναμνηστικά δώρα/δημιουργίες
  • Όλες οι μεταφορές με τα σχολικά μας λεωφορεία

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

Το όραμα μας είναι να προσφέρουμε στο παιδί διαφορετικά ερεθίσματα μέσα από βιωματική γνώση και δράση, ετσι ώστε να κινητοποιήσουμε τις κρυμμένες δεξιότητες του και να το βοηθήσουμε να ανακαλύψει τον εαυτό του!
Γιατί κάθε παιδί είναι… μοναδικό!