Ψηφιακό σχολείο! Η νέα εκπαιδευτική πλατφόρμα “New School”

new-school-post

Αγαπητοί γονείς,

Το σχολείο μας φροντίζει να παρέχει στους μαθητές του όλα εκείνα τα μέσα που θα τους βοηθήσουν να κατακτήσουν την γνώση και να παραμείνουν ανταγωνιστικοί σε ένα περιβάλλον που συνεχώς αλλάζει! Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι παρέχουμε κάθε χρόνο την δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μας, να κάνουν χρήση μέσα στην τάξη της ψηφιακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας “New School”, για την αποτελεσματικότερη αφομοίωση της γνώσης των μαθημάτων ημέρας μέσα απο εικόνα video & ήχο, διαδραστικά τεστ, κλπ. Ετσι το μάθημα γίνεται πιο ευχάριστο, πιο ενδιαφέρον και κατανοητό. Το υλικό έχει δημιουργηθεί με την συνεργασία του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Το οπτικοακουστικό υλικό καθώς και το κόστος συνδρομών για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας, καλύπτεται εξ΄ολοκλήρου απο το σχολείο.

Η απόλυτη οπτικοακουστική εμπειρία για τη διδασκαλία του μαθητή

Η ψηφιακή εκπαιδευτική πλατφόρμα δημιουργεί και προσφέρει δυναμικές και διαδραστικές εμπειρίες μάθησης αξιοποιώντας πλήρως τις τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνίας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και, ειδικότερα, με τη σχετική ευρωπαϊκή οδηγία για το νέο σχολείο.

Η καινοτομία στην εκπαίδευση

Οι μαθητές απολαμβάνουν ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον με βάση το οποίο μπορούν να κατανοήσουν τη διδακτέα ύλη και να αναπτύξουν δεξιότητες και γνώσεις σε μια σύγχρονη διαδραστική πλατφόρμα με πληθώρα κειμένων, παραδειγμάτων, βιβλιογραφικών πηγών, εικόνων, μουσικής, βίντεο κ.α.

Όλα τα μαθήματα είναι βασισμένα στις Οδηγίες και την ύλη του Υπουργείου Παιδείας

Η ψηφιακή εκπαιδευτική πλατφόρμα New School βραβεύτηκε στο ετήσιο πανόραμα των Πρωτοβουλιών και των Δράσεων στην Εκπαίδευση “Education Leaders Awards 2020”, στόχος του οποίου είναι να αναδείξει και να βραβεύσει τις καλύτερες πρακτικές στην εκπαίδευση. Μπορειτε να επισκεφθείτε το www.newschool.gr

Με εκτίμηση

Παύλος Μουρδουκούτας
Υπεύθυνος Ανάπτυξης
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ