Φθινοπωρινό «Εκπαιδευτικό» cAm(p) Back to School

news-backtoschool-top

Αγαπητοί γονείς,

Ευχόμαστε να περνάτε με την οικογένειά σας ένα όμορφο και ξένοιαστο καλοκαίρι! Ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη πολλών γονέων που επιστρέφοντας από διακοπές και ξεκινώντας την εργασία τους, αναζητούν λύση για τα παιδιά τους, στα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ δημιουργήσαμε ένα φθινοπωρινό «εκπαιδευτικό» Camp 2 εβδομάδων, με σκοπό τα παιδιά ηλικίας 5-11 ετών να απασχοληθούν δημιουργικά ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

ΠΟΤΕ?  1η εβδ.  29 Αυγ. – 2 Σεπ.  &   2η εβδ.  5 Σεπ. – 9 Σεπ.
ΠΟΥ?Στο κτίριο του Δημοτικού μας σχολείου  (Π.Π. Γερμανού 60, Αμφιάλη)
ΩΡΑΡΙΟ? 9.00 πμ – 16.00 μμ
ΗΛΙΚΙΕΣ?5-12 ετών (να ξεκινάνε Νήπιο)
ΜΕΤΑΦΟΡΑ?Από/προς το σπίτι  (θα ειδοποιηθείτε για την ώρα με mail 1 ημέρα πριν)
ΜΕΣΟΝ?Με ιδιόκτητα σχολικά μας λεωφορεία

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δημιούργησαμε ένα ημερήσιο «εκπαιδευτικό» Camp με σκοπό τα παιδιά ηλικίας 5-11 ετών να παίζουν, να μαθαίνουν, να ψυχαγωγούνται και να απασχολούνται διασκεδάζοντας.

  • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
  • ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ
  • ΑΓΓΛΙΚΑ
  • ΜΟΥΣΙΚΗ
  • ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ
  • ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ
  • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Πρόκειται για αθλητικά, ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά προγράμματα εντός σχολείου, τα οποία υλοποιούν Εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας, και πιστεύουμε πως θα βοηθήσουν τα παιδιά μας να ψυχαγωγηθούν, να φρεσκάρουν τις γνώσεις τους με επαναλήψεις, να αποκτήσουν νέες και να προσαρμοστούν ομαλά στο σχολικό περιβάλλον, έτσι ώστε να αρχίσουν τη νέα χρονιά γεμάτα δύναμη και ζωντάνια.

Το δεκατιανό/μεσημεριανό το φέρνει το παιδί από το σπίτι και το ζεσταίνουμε εμείς.

Στην τιμή περιλαμβάνονται το πρόγραμμα της εβδομάδος, η ασφάλιση των παιδιών, τα υλικά για τις διάφορες κατασκευές και η παραλαβή/παράδοση σπίτι.

Κόστος:  Η κάθε εβδομάδα κοστίζει 80€   (οι 2 εβδ. 150). Για συμμετοχή στο πρόγραμμα, παρακαλούμε συμπληρώστε την επισυναπτόμενη φόρμα ΕΩΣ ΠΕΜΠΤΗ 25 ΑΥΓ. και θα λάβετε οδηγίες ΠΡΙΝ την έναρξη του Camp. Οι θέσεις είναι περιορισμένες (2 groups x 24 παιδιά) και θα τηρηθεί χρονική σειρά.

Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας. Eυχόμαστε να περνάτε όμορφα όπου κι αν είστε και Καλή επιστροφή με το τέλος των διακοπών!

Με εκτίμηση,
Παύλος Μουρδουκούτας ΒΑ, ΜΒΑ
Υπεύθυνος Ανάπτυξης
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ

Επικοινωνία:  Γραφείο 210-4314294    Κιν. 697 3494040

Δείτε το pdf εδώ.