ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ» CAMP BACK TO SCHOOL


Αγαπητοί γονείς,
Ευχόμαστε να περνάτε με την οικογένειά σας ένα όμορφο και ξένοιαστο καλοκαίρι!
Ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη πολλών γονέων που επιστρέφοντας από διακοπές και ξεκινώντας την εργασία τους, αναζητούν λύση για τα παιδιά τους τον Σεπτέμβρη, στα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ δημιουργήσαμε ένα φθινοπωρινό «εκπαιδευτικό» Camp, με σκοπό τα παιδιά ηλικίας 5-6 και 6,5-12 ετών να απασχοληθούν δημιουργικά ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!
Εβδ. 4 – 8 Σεπ.

 • 5-6 ετών στον Παιδικό μας Σταθμό (Μ. Κατράκη 63, Αμφιάλη)
 • 6,5-12 ετών στο Γυμνάσιο μας (Τομπάζη 18, Αμφιάλη)
  9.00 πμ – 16.00 μμ. (προσέλευση 8.00-9.00 πμ)
 • 5-6 ετών (Προνήπιο + Νήπιο) &
 • 6,5-12 (Δημοτικό)
  ΜΕΤΑΦΟΡΑ: Από/προς το σπίτι (θα ειδοποιηθείτε για την ώρα με email 2 ημέρες πριν)
  ΜΕΣΟΝ: Με ιδιόκτητα σχολικά μας λεωφορεία
  ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  Δημιουργήσαμε ένα ημερήσιο «εκπαιδευτικό» Camp με σκοπό τα παιδιά ηλικίας 5-12 ετών να παίζουν, να μαθαίνουν, να ψυχαγωγούνται και να απασχολούνται διασκεδάζοντας.

Πρόκειται για αθλητικά, ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά προγράμματα, τα οποία υλοποιούν Εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας, και πιστεύουμε πως θα βοηθήσουν τα παιδιά μας να ψυχαγωγηθούν, να φρεσκάρουν τις γνώσεις τους με
επαναλήψεις, να αποκτήσουν νέες και να προσαρμοστούν ομαλά στο σχολικό περιβάλλον, έτσι ώστε να αρχίσουν τη νέα χρονιά γεμάτα δύναμη και ζωντάνια.
Το δεκατιανό/μεσημεριανό το φέρνει το παιδί από το σπίτι και το ζεσταίνουμε εμείς.
Στην τιμή περιλαμβάνονται τα εκπαιδευτικά προγράμματα της εβδομάδος, η ασφάλιση των παιδιών, τα υλικά για τις διάφορες κατασκευές και η παραλαβή/παράδοση σπίτι.
Κόστος: Η εβδομάδα κοστίζει 100 €
Για συμμετοχή στο πρόγραμμα, παρακαλούμε συμπληρώστε την επισυναπτόμενη φόρμα ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΑΥΓ. και θα λάβετε οδηγίες ΠΡΙΝ την έναρξη του Camp. Οι θέσεις είναι περιορισμένες (2 groups Χ 24 παιδιά) και θα τηρηθεί χρονική σειρά.
Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας. Eυχόμαστε να περνάτε όμορφα όπου κι αν είστε και Καλή επιστροφή με το τέλος των διακοπών!
Με εκτίμηση,
Παύλος Μουρδουκούτας ΒΑ, ΜΒΑ
Υπεύθυνος Ανάπτυξης
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ
www.karahaliou.gr
Επικοινωνία: Γραφείο 210-4006554 Κιν. 697 3494040
Email: pmourdoukoutas@gmail.com