ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

   «ΔΡΑΣΗ & ΔΥΝΑΜΗ»

Κυρίαρχο στοιχείο για κάθε δραστηριότητα του παιδιού ανέκαθεν υπήρξε η κίνηση, γι’ αυτό και ο γενικός σκοπός της Φυσικής Αγωγής είναι να εξυπηρετήσει αυτή τη βιολογική ανάγκη του παιδιού για δράση. Μέσα από κατάλληλα σχεδιασμένες δραστηριότητες – οι οποίες ανταποκρίνονται κάθε φορά στην ηλικία τους – τα παιδιά αναπτύσσουν τη φυσική τους κατάσταση και επιταχύνουν την ωριμότητά τους. Συγχρόνως, μαθαίνοντας να συνεργάζονται με τους συνομηλίκους τους μέσα από ομαδικά παιχνίδια, σταδιακά κοινωνικοποιούνται και συνυπάρχουν μεταξύ τους αρμονικά.

Το Σχολείο μας, εκτός από τις προκαθορισμένες δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στα πλαίσια του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής, παρέχει τη δυνατότητα εκμάθησης αθλημάτων σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο «Δράση & Δύναμη» :

  • Ρυθμική
  • Shotokan karate – αυτοάμυνα
  • Κολύμβηση
  • Αντισφαίριση (tennis)
  • Καλαθοσφαίριση (basket)
  • Σκάκι
  • Παραδοσιακούς χορούς

Όλες οι δραστηριότητες γίνονται απο τον αθλητικό σύλλογο  «Δράση & Δύναμη» έτσι ώστε οι αθλητές/μέλη του συλλόγου, να έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν δελτίο αθλητή και να ανήκουν στην αντίστοιχη κρατική ομοσπονδία.

 

Επίσης, διδάσκεται Σκάκι με δασκάλους από τον Όμιλο Σκακιστών Πειραιά και οι μαθητές μας λαμβάνουν μέρος σε ατομικά αλλα και ομαδικά πρωταθλήματα σκάκι.

Τέλος, σε συνεργασία με το ωδείο Περιστερίου, γίνονται μαθήματα Μουσικής πιάνου, αρμονίου, κιθάρας με επαγγελματίες δασκάλους, όπου στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς, οι μαθητές λαμβάνουν μέρος στην ετήσια συναυλία, όπου και παρουσιάζουν την πρόοδό τους.

Επισκεφθείτε μας στο facebook: ΔΡΑΣΗ & ΔΥΝΑΜΗ

(https://www.facebook.com/%CE%94%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B7-%CE%94%CF%8D%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B7-1278078025618462/?hc_ref=ART-cVi9Q1s0B1KOuHMPZOPpeyq4YFXqgONUvxFvQ-bW3hj3QMV8hqjGL-NK_jPT-mo)

 

 

No courses have been added yet!